STEAKHOUSE MILANO

STEAKHOUSE MILANO Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Milano. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:42 Veel te laat bezorgd. Gebeld: omdat het zondag was, dat wist ik gisteren ook al.
20 mei 2022 om 18:45 Helaas waren ze de saus vergeten en een heel deel van de burger was erg nat van de saus. verder was het wel erg lekker!
19 mei 2022 om 23:24 Goed en heerlijk gegeten
19 mei 2022 om 21:38 Food was really nice!! And amazing for the prize. Delivery was a little slow but still within the time stated on the site. Food was still warm when it arrived.
18 mei 2022 om 23:50 heerlijk geten een prijs kwaliteit verhouding top
18 mei 2022 om 8:08 Kwaliteit van het eten is goed. Bezorgtijd kan ietsjes sneller, ik had besteld na het “piekmoment” om 20.45u.
17 mei 2022 om 12:32 gewoon goed
14 mei 2022 om 19:58 Snel en lekker
10 mei 2022 om 20:04 Heerlijk!
8 mei 2022 om 19:56 Eten was heerlijk, bezorging was snel, gewoon alles perfect!
5 mei 2022 om 21:02 Bezorging ging heel snel. We bestellen hier wekelijks. Kreeg alleen vandaag de verkeerde pasta. Ik had een pasta pollo met tortellini besteld, maar ik kreeg een pasta met penne. Dit was wel jammer..
1 mei 2022 om 20:22 Het was weer netjes verzorgd en superlekker. Bezorgtijd viel me reuze mee en sneller als bij voorbaat was aangegeven.